dimarts, 1 d’abril del 2008

Crònica Fira Lleida 2008 (Diumenge 30.03.08)

Hora: 09:00
Lloc: Benzinera de Flix

Moteros que vam sortir:
  • Enric V. & Víctor
  • Antoni Cervelló
  • Josep Pérez
  • Alex G. & Eva C.
  • Enric C. & Joa
  • Enric G. & Judit
  • Kiko

Érem 7 motos i vam sortir a l'hora prevista direcció Lleida. El viatge d'anada va anar molt bé!! El ritme també va ser molt maco, tots a una!! No vam trobar gaire trànsit i la carretera estava molt bé, llàstima del vent!! No sabia si era perquè feia temps que no sortia amb moto o simplement feia vent!! Però a mesura que ens anàvem apropant a Lleida cada cop feia una mica més de vent i sobretot fred!!

Però com que el viatge era curt no vam tindre temps a notar gaire el fred. Quan vam arribar vam trobar a dos motos més del moto club flix, aquests van matinar més que ntres.!! Després de deixar les motos vam anar a fer un volt per la fira!! bé la part destinada a les motos!!

La fira la van fer als Camps Elisis de Lleida, estava molt ben muntat encara que al meu gust la part dedicada a la moto la vaig trobar pobra!! Havien pocs expositors, m'esperava més expositors de roba i accessoris de moto!! hi havia molt poca cosa!!
Un cop voltada la part de les motos vam anar a esmorzar un entrepà al mateix bar de la fira.

Mentres estàvem acabant d'esmorzar, ens va vindre un noi de l'organització i ens va dir que no feia falta haver esmorzat ja que feien una coca de recapte popular. Deu ni do amb la coca!!! Quina bona pinta feia i sobretot que bona que estava!!

El Gremi de Forner de Lleida va fer una coca de recapte de 150 metres de llarga amb l'objectiu d'aconseguir el rècord Guinness!!! No sé si ho han aconseguit però la veritat és que feia molt de goig!!

Segons l'organització de la fira va ser un gran èxit, es van aplegar uns 40.000 amants del motor amb tot el cap de setmana. (l'any anterior van ser uns 28.000). La trobada de moteros va reunir 400 motards!! Apart també van posar unes pantalles gegants per tal de poder veure en directe el GP De Jerez de Motociclisme.

De tornada el grup ja es va separar ja que alguns es van voler quedar a fer una altra volta per la fira i altres van marxar ja que havien d'anar a treballar de tarda.

Ntres. vam marxar amb els del primer torn i el viatge de tornada va estar molt bé!! Anàvem Enric & Joa, Pere Franquet i l'Alex & mua!! El ritme va ser bo i també ens vam trobar poc trànsit!! Això si, de tornada el vent ja és notava més fort, pel meu gust massa!! Sort que anava de paquet i no es nota tant ja que amb la meva moto hagués patit molt!!

V'ssssssssss
Fins la pròxima crònica.
Eva_yam

FIRA LLEIDA MOTO!! Diumenge 30.03.08




El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari