dimarts, 10 de març del 2009

Sortida Diumenge 8 de març!! Valls - Tàrrega

Aquesta ha estat la primera sortida oficial d'aquest any!
La setmana passada volíem sortir però amb la pluja que va fer ens vam quedar amb les ganes!
Per fi aquest diumenge vam poder provar la GSR!! l'Alex ja l'havia provat un parell de dies però aquesta era la primera sortida en plan de fer quilòmetres i els dos junts!!
Vam quedar amb el Paco i la Raquel a Valls!! El paco també té la GSR però ell ja fa un parell d'any que la té!! això si, aquest és primer viatge que fa amb la moto sense la limitació!
Per tant ha estat una bona prova per tots dos!!!!!!
La ruta que vam fer va ser Valls-Montblanc-Tàrrega (uns 100 km)
Per ser la primera sortideta després de tant de temps vam dir que faríem pocs quilòmetres per començar ja què si no podia ser massa!
I la veritat és que sort d'això perquè m'ho vaig notar! les posicions dels braços em feia que se'm quedessin paralitzats.

La carretera va estar bé! havien trams molt guapos! carretera ampla de corbes i després trams amb bastantes rectes! això si, l'últim tram abans d'arribar a Tàrrega estava ple de vots!!!!! i això que fa poc que la van arreglar! deu ni do com es notava amb la moto!
A tàrrega vam fer la parada per esmorzar i la tornada encara va ser més maca ja què tant el Paco com l'Alex ja és notaven molt còmodes a sobre la moto!! bé, tant d'anada com de tornada va ser el mateix ritme però normalment a la tornada ja s'ho agafen d'una altra manera!! jeje
Tots dos portaven el mateix ritme! a l'anada va anar el Paco al davant i a la tornada l'Alex!

L'imatge més maca del viatge va ser al tram de carretera de corbes amples (direcció Tàrrega) ! amb aquell tram va haver un moment de pujada on havia doble carril per nosaltres! amb una corba bastant tancada l'alex es va posar a traçar-la pel carril de fora i el paco pel carril de dins! va haver un moment que ens vam trobar les dos motos al mateix nivell! i tots dos amb una bona inclinació! Son d'aquelles imatges que es queden grabades!!! una passada!
Pos eso! resumint que va estar molt bé la sortida i ara el que hem de fer és sortir més sovint amb la moto per a què el cos s'adapti ràpidament a la motiki!!!!!!!! així no ens cansarem!!
A veure si comença el bon temps i així la podem agafar molt més!!
V'sssssssssssssss i fins la pròxima sortida!

El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari