dimecres, 24 de març del 2010

La nova moto de Morcete!!!!!!!!! 22.03.10

Divendres a10 a la GSR i dilluns donem la benvinguda a la H.D.!!!!!!! jejejeje això si que és anar ràpid!!!!!!! jejejeje

Morcete tenia ganes de provar aquest estil de motos i jo encantada de la vida ja què espero tornar a posar-me al davant del seient de la motiki!!!!!!!!!!


Em pensava que aquest moment arribaria molt més tard a la nostra vida però el no poder disfrutar de la velocitat i de mirar les coses d'un altre manera, ha fet que l'alex canviés d'opinió i passar a una conducció més tranquil.la!!!!!! a veure si d'adapta amb aquest estil de moto!!!

Aquesta moto podré dir més aviat LA NOSTRA MOTO perquè espero poder disfrutar-la jo també!!!!!!!!





Total que vam fer 800 km per anar a buscar aquesta motiki!!!!!!!! exactament a Elda!!!!!!!!!!!! un poble perdut per la muntanya!!!!!!!!!! :)
La moto és maquíssima!!!!!!!!!!! i els 400 km que va fer l'alex va anar de conya!! és molt rústica però jo crec que ens adaptarem ràpid!!!!!!!!
M'hagués agradat agafar-la però em va fer una mica de respecte ja què fa temps que no agafo moto!!!!!!!!! però em posaré les piles perquè tinc ganes de provar-la ja què morcete m'ha venut molt bé la moto!!!!!!!! jejejeje
Cosetes de la motiki!!!!!!!!!! son motos bàsiques, és a dir no porten gaires complements!!!!!!!! és rústica i tal i com diu morcete no té gens "d'amortiguació"!!!!!!!
En 1ª i 2ª la moto el motor és mou moltísimm i segons m'explicava quan estàs per carretera i ja portes una velocitat normal, 110 o 120 ja no notes aquest moviment!!!
Frena poc però suposo que això depen amb quina moto la comparis!!!!!!!
En resum que el viatge de tornada amb la moto va anar perfecte!! això si, massa quilòmetres per ser el primer dia!! però no es podia fer res més!!!!!!!!!! ahhh i també he de dir que per ser el 1r. dia portant una custom, morcte ho va fer de conya!! amb molta soltura!!!!!!!!!!!
Felicitats petitet!!! ara toca disfrutar-la!!!!!!!!!!!!!
V'ssssssssssssssssss

dimarts, 23 de març del 2010

V'sss GSR!!!


Divendres em vaig acomiadar de la GSR!!! em va fer molta peneta ja què li tenia molt de carinyo!!!!!

L'Alex se l'ha venut!!! ha decidit fer un canvi radical, ara vol una custom!!!!!!!

Per un banda estic contentíssima per tornar a les customs però també em sap greu ja què m'encantava sortir amb ell a fer corbes ja què disfrutava molt!!!! la GSR és maquíssima en tots els sentits!!

Fer corbes amb aquesta moto és una passada i tira que no vegis!!!!!!!!!! per mi, de l'estil nacked és perfecta!!!!!!!!!!!! apart que pesa poc i arribes bé al terra!! No hem tingut mai cap ensurt amb ella i això és el més important!!!

Així que divendres, un motero de Calatayud va vindre i se la va prendre!!!!!!!! em va fer molta peneta!!! espero que ens la cuidi molt bé!!!!!!!!!!!!
Un petonàssssssss GSR!!!!
Et trobaré a faltar!!!!!!!!!!!!!!
Ara ja no formarem part del grupet, Guapos Sexis i Ràpids!! jajajajajaj
és boníssim aquest sobrenom que li van treure la gent a les GSR!!! :)



El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari