divendres, 24 d’abril del 2009

Sortida Diumenge 19.04.09!!

Aquest diumenge no havíem de sortir amb moto ja què feien F1 però les ganes van poder més que res!!
Feia 3 caps de setmana que no sortíem per culpa del temps i s'havia d'aprofitar aquest bon dia de sol!! Així que vam quedar tots a Falset, per prendre algo!!! Vam dir de no fer sortida llarga ja què quedar tant tard no presta!!

Així que a les 12 stavem a Falset!!!!!! Feia un dia perfecte, molt de sol i gens de vent!! però a l'arribar a Falset va començar a posar-se el cel ben fosc i no vegisssssssssssss la pluja que va caure!!

Vam quedar amb el Paco i la Raquel!! També van vindre per primer cop, el Jordi i la Ester!! S'han comprat una custom maquíssima, una vulcan 900!!!!!!! deu ni do quina moto!!! preciosa!!!
Ara toca disfrutar-la!!!!!!!! Felicitats Jordi!! (el pròxim dia posaré les fotos de la moto! aq diumenge no vaig poder ja què em vaig quedar sense bateria)

ahhhhhhhhh també van vindre el Jordi i la Raquel!! i ells si que van agafar la pluja de ple!! ntres. vam tindre sort ja què va començar a ploure 5 minuts després de parar !!!

Vam estar una estona a Falset per tal d'esperar que marxés la pluja i després vam decidir d'anar cap a Mora i quedar-nos a prendr algo i a dinar allí!!

Aquesta va ser la nostra mini-sortida!!
La sortida va estar moltbé, sobrava la pluja però bé!! i sobretot el que va estar molt bé va ser la companyia ja què va estar molt bé el dinar amb els amics! no seps, vaig estar molt agust!!!!!!

En resum que una sortida molt maca!!
Fins la pròxima!!
V'sssssssssssssss











Crònica Sortida Escaladei

Pendent de publicar!!

Aquest dia solament vam sortir dos motos! el Paco & Raquel i ntres.!!

La ruta que vam fer, per mi, és la millor de totes les que hem fet aquests mesos!! suposo que és perquè la carretera era diferent!!! carreteres de corbes molt tancades i algun tram de la carretera ben estret!! impressionava!!

Bé, la ruta va ser: (aproximadament 130 km)

Anada: Flix- Falset - Gratallops- La Vilella Baixa - La Vilella Alta - Escaladei
Tornada: Escaladei - Poboleda - Alforja - Les Borges del Camp - Falset - Flix

L'anada de Flix a falset ja la coneixem tots, una carretera normal!! de Falset a Gratallops és una carretera bona amb corbes ràpides però molt tancades!!!!!!!! i el tram de les Vilelles ja és per flipar!! carretera molt estreta i amb moltes corbes tancades! una carretera que has de parar molt de compte ja què dos vehicles passen molt just!!!!!!!! i si qualsevol es passa de traçada, malament!! però he de reconéixer que em va agradar!! feia temps que no passàvem per carreteres així!!!

La parada per esmorzar va ser Escaladei!! vam fer un bon esmorzar motero!! el Paco ja feia dies que comentava que li feia gràcia per el típic esmorzar motero!! I després vam fer una votla per poble ja què és molt maco !!

La tornada vam canviar la ruta!! La ruta que vam fer era molt guapa i de fet ens vam trobar molts moteros en sentit contrari!!! Carretera secundària amb corbes ràpides!! llàstima que l'hora de tornada vam trobar motl de tràfic i no vam poder disfrutar del traçat de les corbes!!

Ahhhhhh i sobre el ritme... que dir, molt bé! tant el Paco com morcete portàvem el mateix ritme tant a l'anada com la tornada!!

Aquesta ha estat la crònica d'aquesta sortida! m'ha costat fer-la però al final ja la tenim aquí!
V¡sssssssssssssssssss
fins la propera!!



El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari