divendres, 9 de novembre del 2007

Fotos Sortida Valderrobres

Sortida Valderrobres

Aquest diumenge 4 de novembre vam decidir de fer una sortideta amb moto.

En un principi havíem d'anar a Morella però dissabte vam canviar la ruta; el meu germà volia vindre però no volia fer molt tard, així que vam decidir buscar una ruta més curta.

Vam quedar que aniríem el Paco i la Raquel (GSR), el Jordi i la Raquel (Triumph),el tato (Drag Star) i l'Alex i jo (Bandit). (faltava la meva petiteta però no la vaig treure a passejar)

Al final el Jordi i la Raquel no vam vindre ja que estaven malaltets.

Vam quedar a les 10 del matí a Falset ja que el Paco i la Raquel venien de Perafort. Un cop tots junts ens vam dirigir a Valderrobres, la ruta que vam fer va ser la següent:

Falset-Mora d'Ebre-Gandesa-Calaceite-Cretas-Valderrobres

A Valderrobres vam fer una visita turística i la veritat és que el poble és molt maco; el poble està dividit pel riu Matarranya i té dos ponts; l'antic és maquíssim (ja ho podreu comprovar amb les fotos)

Vam fer una volta i vam anar a buscar el bar on normalment van els del Moto club Flix; bé he de dir que vam fer aquesta ruta perquè els del moto club la fan moltes vegades i la carretera està molt bé.

El dissabte vaig trucar a kiko per preguntar on sortirien els del moto club per retrobar-nos amb ells però no ho sabia segur qui sortia i on anirien; per tant, vam decidir de fer aquesta ruta per si de cas.

I la casualitat de la vida ens va fer trobar amb ells; vam anar al bar que em va dir kiko i un cop estàvem dintre, vaig sentir una veu que deia "que passa!!!!!!!! Que no saludeu!!!" jejejeje i era Rodri!!!!!!!

Ens vam trobar a Rodri, el seu fill i a Pérez!!! Que fort no els havia vist i mira que vaig mirar la gent que hi havia!! Tots eren motoristes i estaven de cara la pantalla ja que feien les carreres de motos de Valencia!!

Així que vam fer un bon esmorzar i la xerrada!!! Després Rodri i Perez van marxar ja que feia estona que estaven per allí!

Ntres. un cop ben esmorzats, vam fer el camí de tornada però aquest cop vam canviar la ruta sense voler!! Jejejeje

El paco es va posar primer i va fer de guia i quan estàvem apunt d'arribar a la cruïlla, va i se la passa!! Jejejeje

Va ser molt bo perquè feia 3 minuts que anàvem tots al darrera d'un cotxe que anava a 80 i no el podíem avançar ja que era línea continua!! I quan va arribar el moment de poder fer-ho va ser justament al punt de la cruïlla i clarossssssss el paco estava pendent de poder avançar el cotxe i no pas de mirar els cartells! Jejeje

Bé, després de passar-nos el camí vaig pensar amb la ruta que em va comentar Perez, em va dir que també podíem anar per Horta de Sant Joan! Per tant, li vaig comentar a l'Alex de tirar recte que ja anàvem bé!!

Però el Paco seguia al davant i seguia capficat en fer ruta!! I anava tant agust fent ruta que es va passar la segona sortida! Jejejeje

Aquest cop va ser més divertit perquè des de el darrera vaig veure com el Paco reduïa la velocitats i es mirava el cartell i així com se'l mirava seguia endavant! Jejeje

Així que aquest cop l'Alex va tindre que posar-se a l'alçada del Paco per dir-li que s'havia colat!! Així que vam fer una petita infracció, vam fer canvi de sentit com vam poder i vam anar a buscar la sortida de Sant Joan!

El poble de Horta de Sant Joan també es veu molt maco, vam passar pel mitg de la població i mira si és petit el món que ens vam trobar a uns amics del Paco!!

La carretera de Horta de Sant Joan fins a Gandesa no podem dir que sigui tant maca com l'anterior ja que era carretera estreta i amb moltes corbes!! I sobretot mal senyalitzada ja que les corbes molt tancades no les indicava!!

Així que vam tindre de reduir velocitat i alguna corba ens la vam menjar! Jejejejeje

Quan vam arribar a la cruïlla de camposines ens vam acomiadar del meu germà ja que ell marxava cap a Flix!!! I després ntres vam fer parada a Mora d'Ebre per dinar!!

En resum, la sortida va estar molt bé! La carretera molt maca i em va agradar l'estil de conducció de tots! Va ser un ritme normalet, sense córrer i sobretot amb molt de companyerisme!! Tots portàvem el mateix ritme i no vam tenir cap ensurt!

Resum ruta Valderrobres:

ANADA: Falset-Mora d'Ebre-Gandesa-Calaceite-Cretas-Valderrobres

TORNADA: Valderrobres-Horta de Sant Joan-Bot-Gandesa-Mora d'Ebre

Els que vam sortir de Flix vam fer un total de 206 km aproximadament

El Paco i la Raquel que venien de Perafort van fer un total de 262 km aprox.


Aquesta ha estat la crònica d'aquest diumenge

V'ssssssssssssss

Eva_yam



dimecres, 7 de novembre del 2007

Sortida Diumenge 28 d'octubre - Vinebre - Alcañiz

El diumenge 28 d'octubre vam quedar amb el Jordi i la Raquel per fer una sortideta també li vam dir al Paco i a l'Enric però no els hi anava bé!

Així que en un principi vam decidir anar a Morella però ens vam perdre! Jejejeje

Us explico, aquest cop no anàvem gaire preparats, més aviat anàvem a l'aventura.......... si trobàvem el camí bé i sinó també!! Aquest era la filosofia que vam sortir de casa!!

Abans de sortir de casa vaig mirar la ruta i sabia que era direcció Alcañiz i que abans d'arribar allí trobaríem un indicador que hauria de posar Morella......... però aquest, no el vam trobar!! Jejejeje

Bé, us vaig explicar el que vam fer pas per pas:

Vam quedar a les 9 del matí a Falset!! O sigui que a les 8.30 ja estàvem amb ruta cap a Falset i vaja fred!!!!!!!!!!!!!

No feia vent però de fred em vaig passar força!! No sé com em vaig posar els pantalons d'anar amb moto però entre la bota i el mono em passava aire, poquet però el sentia!! I després les mans vaig arribar congelada i això que anava de copilot!!! Així que us podeu imaginar com va arribar l'Alex!!!

Apart no vam pensar de posar-nos una braga o un mocador i vulguis que no amb aquella hora del matí, el fred cala molt!!

Un cop a Falset vam baixar de la moto per esperar al Jordi i la Raquel i vam aprofitar per pegar-nos una mica i així treure'ns el fred!! Jejejej (es broma!!)

Després de saludar-nos i fer la xerrada ens vam dirigir cap a la concentració de Vinebre, vam anar a fer un cop d'ull i vam aprofitar per esmorzar!! Em vaig quedar parada de la gent que hi havia, entre els ruteros del diumenge més els que ja van acudir el dissabte feia goig de veure!!!!

Vam fer un bon entrepà i la xerrada i quan ja estàvem ben tipets ...... vam marxar direcció a Morella!!

La ruta que vam fer va ser la següent:

Vinebre-Mora d'ebre-Gandesa-Calaceite-Alcañiz

Quan vam passar calaceite ens pensàvem que trobaríem un indicador de Morella però vam anar fent i fent km i no vèiem res fins que se'ns va acabar la carretera!!!!!!! Vam arribar a Alcañiz!! Jejejejeje

Llavors vam decidir de quedar-nos allí a donar una volta i dinar!! Vam pensar que el pròxim dia ja trobaríem la ruta de Morella! Jejejeje

Vam estar fent un passeig pel parador d'Alcañiz i pels carrers cèntrics i després vam decidir anar amb un bar a fer unes tapetes.

Un cop la panxa plena vam tornar a fer ruta cap a casa! Aquest cop ja no patíem de trobar cartells ja anàvem amb un bon ritme!!

La carretera de Gandesa a Alcañiz he de dir que és molt guapa!!!! És carretera ampla i les corbes son molt guapes! No te'n trobes cap de molt tancada totes són de fer-les amb un bon ritme!!

L'Alex va disfrutar, li vaig notar!!!!!!!!! Jejejeje
A l'anada es va comportar molt ja que estava ocupat a trobar cartells i també anava amb un ritme més tranquil ja que el Jordi portava aq ritme!

Però la tornada es va soltar, es notava que li agradava la carretera perquè portava un ritme constant i a les corbetes em feia veure un angle diferent! Jejejeje

Així que de tornada vam anar cadascú al seu ritme, l'alex anava esperant al jordi als pobles que anàvem passant i després quan ens donàvem compte els havíem perdut!!

Quan vam arribar a Gandesa vam fer una parada per esperar-los i quan van arribar, vam descobrir el motiu perquè anaven mes lents!!
La Raquel s'estava dormint!!!!!!!!!!
Si si!!!!!! Sembla mentida que una persona damunt la moto es pugui dormir però algun cop ho he sentit dir! Jejejeje

Clarrrrrrr després de dinar amb la panxeta plena i amb el solet que feia, tenia tots els simptomes per dormir-se!! Bé, menys que anava amb moto!!!!!!! Jejejeje

O sigui que el Jordi tenia la lluita de la carretera i la lluita amb la Raquel per a què no es dormís!!!! Jejejeje

Per últim vam parar a Mora d'Ebre per fer un bon cafè ja que amb ells encara els hi quedava un bon tros, havien d'anar fins a Reus i la Raquel l’havíem de "despejar" d'alguna manera! Jejejeje

Resumint, ens ho fam passar molt bé amb la moto i amb els amics!
Que més es pot demanar!!!!!!! Jejejejej

Resum de la ruta:
Anada: Flix-Falset-Vinebre
Vinebre-Mora d'Ebre-Gandesa-Alcañiz
Tornada: Alcañiz-Gandesa-Mora d'Ebre-Flix


Aquesta ha estat la crònica del diumenge 28.10.07
V'sssssssssssssssss

P.D.: Quan la Raquel em passi les fotikis ja les penjaré

Concentració Motociclista Vila de Flix 2.007




La concentració del Moto Club Flix la vam fer els dies 27 i 28 de maig.

Aquest any van vindre el Paco, la Raquel, el Jordi i la Raquel. Van vindre tots el dissabte al migdia. L'Alex va quedar amb ells i van vindre les 3 motos fent ruta. El viatge va anar molt bé, sense cap mena d'incidència.

Vam quedar tots per dinar a casa i després d'un bon àpat vam pujar amb les ntres motos. La ruta de Flix a l'Ermita va estar bé, molt curteta però bé! Quan vam arribar a les 4 de la tarda ja estava ple de motards!! Aquest any el temps va acompanyar molt ja que ens va fer solet tot el cap de setmana.

De 4 a 7 vam estar per l'ermita contemplant els moteros que anaven arribant i també vam poder gaudir dels jocs motards que vam organitzar! Tots venien disposats ajudar al moto club però no va fer falta ja que érem molta gent.

Mentre feien els jocs, anava entrant i sortint de la barra ja que els del moto club ens anàvem combinant. Va estar molt bé! A les 7 ens vam posar tots damunt la moto i vam baixar a fer la ruta pel poble!

He de dir que després de 10 anys estant al moto club, aquest ha estat el primer any que baixo amb la meva moto!! Jejejeje si si, cada any estava a les inscripcions i no em podia moure d'allí! L'any passat ja vaig gaudir de la ruta barística però sense moto (li vaig deixar a l'alex) i aquest any vaig baixar amb la moto.

He de reconèixer que és maquíssima fer la ruta i veure tantes motos juntes però sincerament a mi em posava nerviosa, tanta moto suelta i per tots costats........ al final no sabia on mirar!!!!!!!!!

Apart, depèn de qui es posava al teu davant havies d'anar frenant molt o al contrari!! No res, molt maco però una mica rollo! Havies d'anar amb mil ulls!!!!! Vam anar a fer la ruta barística i la veritat és que molt bé, molt bon ambient i la sangria molt bona!

Després vam deixar les motos al garatge i ja vam pujar a l'ermita amb cotxe ja que si havíem de sopar, beure i festa........ amb la moto no dono bon rollo!! Així que ja vam pujar preparats per la festiki!!!!!!! Va estar molt bé!!

L'organització perfecte, no vam tindre cap mena d'incidència i l'ambient motoriste també molt bé!!

El diumenge van fer una petita ruta pel poble però ntres vam anar directament a l’aperitiu u que vam fer al poble! I per acabar de rematar vam pujar a l'ermita un altre cop per l'entrega de premis!!

Aquest com cada any va ser molt maco ja que casi bé tothom s'emporta algun premi que altre!!! Resumint, que tothom marxa content!!

Després vam anar a dinar a casa, vam fer algo ràpid i després ja van marxar tots!! Joem vaig tindre que quedar ja que havia d'anar amb els del moto club a recollir-ho tot.

En resum, ens ho vam passar motl bé i va haver motl bon ambient i el més important és que el temps ens va acompanyar.

V'ssssssssssssssssss

El tato també s'afegeix amb aquest bloc!!


Avui li he comentat al meu germà la ntra idea sobre crear un bloc dedicat solament a temes del món de la moto i s'ha volgut afegir!!

així que ja sabeu, ara som tres!!

Ens dedicarem a posar cosetes que ens facin gràcia sobre el tema del motor!!

Aquí us deixo una fotiki d'ell amb les seves nenes!

Benvinguts al ntre. bloc!!


Holes!!

Sóm l'Alex i la Eva!!

Hem creat aquest bloc per posar les ntres. experiències sobre rodes!!
per parlar sobre el món de la moto!!


Els ntres. pensaments...
les reflexions que ens passin pel cap...
i les rutes que anessim fent!!




Així que ja sabeu!!!! ...
si us agraden les motos........
aquest serà un bloc dedicat al món de la moto!!!!!

V'sssssssssss

El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari