dijous, 6 de novembre del 2008

Ja tenim moto!! la GSR 600!!



Qui ho havia de dir!!!!!!!!!!
Ja tenim moto!!!!!!!!!!!!!!!!

Al final solament hem estat un dia sense moto!!!!!!!que fort!! Ni fet aposta!!!!!!!! Si ho hagués volgut fer així segur que no hagués sortit bé!!!!!!

Dilluns tots dos ens vam posar a buscar motikis per internet i vam trobar aquesta!!!!!! Sense dubtar se'n va anar a veure-la i pim-pam!!!!!!!!!!!! Es va quedar amb la moto!!!

Aquesta és una Suzuki GSR 600!! Per dir-ho d'alguna manera, la germaneta gran de la bandit! Jejee L'àlex el que volia és una moto que tingués menys pes i sobretot que tingues mes frens i aquesta ho té!! Apart d'altres coses tècniques que ara no em posaré a explicar!!

És molt guapa però aquesta és més alta!!!!!!!!! Em refereixo pel paquet! Amb aquesta aniré més alta, els primers dies fliparé sola! Jejeje Això si, aquesta si que la podré agafar!!

La bandit no arribava al terra, bé de puntetes però clar no et donava cap mena de seguretat! Amb aquesta arribo bé!!

L'àlex em diu que me la deixarà!! Jajaja però no se no se!!!!!! Quan em vegi a sobre de la seva moto potser canvia d'opinió!!!! Rummmmmmmmm rummmmmmmm :)

Bé, ara sol queda dir........... a disfrutar-la!
I com es normal, ara ens toca adaptar-nos amb aquesta ja què segurament no tindrà res a veure amb la bandit!! Ja t'ho explicaré bloc!!!!!!!!!!!
V'sssssssssssssssssss

La bandit se'n va cap a València!! :(

M'he quedat sense bandit!! pubreta!!!!!!!!!
Qui ens ho havia de dir que aquest diumenge passat serà l'últim que sortiríem amb la bandit!! ohhhh que penita más grande!!

Amb lo que disfrutava amb ella!! una bona moto i molt còmoda! no seps, per mi no l'hagués venut almenys de moment!! ara disfrutavem molt amb ella! la conducció era molt guapa sobretot des de que va canviar el "tubo"!! i les traçades amb carretera de corbes una passada!!

bé, però que hi farem!! s'ha de mirar que canvies per anar a més i no pas a menys!!

L'Àlex ja feia temps que m'ho deia que el dia de demà se la voldria canviar! la seva intenció era tenir-la dos o tres anyets i després passar a una superior!! però les seves ganes han pogut més que el temps i ja ha donat el pas!!



Tot ha estat molt ràpid! amb 4 dies ho ha decidit i ha tingut la sort de vendre-la!


Dijous va posar l'anunci d'internet, divendres el trucaven i dissabte venien a veure-la i ja se la van prendre!! Ni temps a pensar !!! jejeje


Així que ara ens hem quedat sense motos! De tindre'n dos a no tindre res !! ejejje


Ara sense pressa a buscar-ne una!! A veure si troba alguna que estigui bé de preu!!!!!!!!!!


V'ssssssssssssssss

El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari