dimarts, 27 d’abril del 2010

Mini Sortida 25.04.10


Diumenge ens vam equipar per anar a fer una volteta amb la motiki !! no vam fer gaires quilòmetres però va estar molt bé!!


Aquest cop no em va fer mal de cul, suposo que va ser pels pocs km i també perquè m'estic acostumant!!!!!! vaig gaudir una mica més de la moto i em vaig trobar més agust!!!!!! però tal i com hem parlat amb l'alex amb aquesta moto hauríem de fer unes quantes cosetes per tal d'anar més còmodes.


Com per exemple canviar el seient, posar els mandos en posició més avançada ja què sinó ens toquem!!!!!!!!! i també l'amortiguació de la moto ja què és nul.la!!!!!!!!! així que ens ho estem pensant!!!!!!! no sé si és millor canviar-se de moto o gastar-te'ls!!!!!!!!!!


La moto és maquíssima d'estètica, el soroll de la harley és únic i això fa que encara t'agrada més i sobretot el que m'agrada d'aquesta moto és que la puc portar jo!!!!!!!!!! Si ens compressim una altra custom segurametn seria molt més gran i llavors no sé si em veuria portant-la!!!!!!!!!!


El diumenge la vaig tornar agafar i em va encantar!!!!!!!! em sento molt còmoda amb aquesta moto i em cau la baba de portar-la!!!!!!!!!! és una passada!!!!!!!!! em recorda les sensacions que tenia amb la meva virago però amb molta més potència entre les cames! jejejeje


una passada!!!!!!!!!!

Sortida 10.04.10

Vam anar a Valderrobles a fer una volta amb la moto i així provar-la els dos!!!!!!!!!!!! ens vam acompanyar el tato i la joa!!!!!!!!

El viatge va estar molt bé però per ser el primer dia amb la Harley vaig trobar un petit problema!! la posició d'aquesta moto em fa mal el cul!!!!! no sé si és per falta de costum o perquè aquest seient és incòmode!!! total que vam tindre d'anar parant per tal de què no se'm quedés dormit!!!!!!!!!

La resta molt bé!!!!!!!!! un viatge tranquil.let, gaudint de la carretera i de les vistes!!!!!!!!!! encara estava amb el xip de la GSR i per tant seguia fent comparacionsss i guanyava tota l'estona la GSR ja què amb ella disfrutes més de copilot!!!!!!!!

Vam fer una volta turística pel poble i vam estar contemplant motos ja què feien una concentració motera!!!!!

Després vam anar al poblet de Horta de SAnt Joan i ens vam parar a dinar allí!!!!!!!!!!! la tornada la vaig gaudir més ja què em vaig posar més amb el xip de custom!!!

Resumint que em falta rodatge amb aquesta moto!!!!!!!!!!

Sortida Valderrobles; 10.04.10

Sensacions; 6 d'abril!!!!!! ja l'he provat!!



El dimarts després de l'ermita vam sortir a fer una mini volta amb la moto per tal de provar-la com a copilot!!!!!!!!

Si sóc sincera, no em va agradar gens!!!! encara tenia el xip de la GSR!!!! i no hi ha color!!!!!!!

la posició és completament diferent i amb aquesta et fa mal el cul!!!!!!! no se si es falta de costum o simplement és incòmoda!!!!!!

Ja ho veurem!!!!!!!!!

Tampoc em va agradar que estàs a la mateixa alçada que el pilot i no pots veure en cap moment a quina velocitat vas ni res !!!!!!

Les vibracions que té aquesta moto (segons expliquen els de les Harleys) no em van molestar gens! al contrari, el só d'aquesta moto és una passada!!!!!!

Apart té potència aquesta moto però no té res a veure amb la GSR!!! és un altre estil de conducció!! amb aquesta vas a gaudir de la carretera en plan passeig i de tranqui!!!!!! també té la seva part maca però falta canviar el xip!!!!!!!

Això si, un cop vam arribar a flix i me la va deixar provar vaig canviar d'opinió!!!!!!!! vam anar al polígon i vaig fer unes voltes per allí!!!!!!!! una passada!!!!!!!!

Aquesta moto és per portar-la!!!!!!! és ideal!!!!!!! apart que és ideal per mi perquè és petita i et sents molt còmoda!! em va agradr molt!!!!!!!!!!!

A veure que tal el proper dia!!!!!


El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari