dilluns, 21 de juny del 2010

Entrevista Jorge Lorenzo


Aqui us deixo les declaracions que ha fet el Jorge Lorenzo,despres de proclamarse guanyadó del Gran premi d'Europa de MotoGP,com sempre no deixen indiferent i son prou sucoses com per fer un article al bloguet.

"Nunca me he sentido el segundo de Yamaha"

Lorenzo logró su tercera victoria de la temporada y se consolida en el liderato, pero tiene cautela: "Hay que seguir tirando del carro, nunca sabes lo que puede pasar".


Vaya 'churro' que les ha metido

Es una victoria muy importante y, así como en Mugello Dani hizo un carrerón y fue inalcanzable para todos, aquí ha sido mi turno, mi oportunidad para ganar de manera holgada. Estaba muy concentrado y he disfrutado mucho. Ha sido más difícil de lo que parecía, porque mantener un ritmo casi al máximo durante tantas vueltas sin pensar en otras cosas es complicado.

¿Cuándo supo que podría escaparse?

Desde la primera vez que miré la pizarra y vi que tenía 1,7 segundos. Ahí supe que la carrera podía ser mía.

Aquí no le ha afectado la ausencia de Rossi, como en Mugello.

Ha sido difícil cambiar de mentalidad. Tener siempre una referencia en tu equipo, un piloto fuerte y con buena moto te da más energía, más tranquilidad. Ahora tengo a Spies, no es lo mismo, pero debo luchar con pilotos que no tienen la misma moto que yo.

¿Por qué ha ido mucho mejor que en Mugello?

Quizá en la carrera de Mugello fui pensando demasiado en los puntos y durante este fin de semana he ido cambiando mis pensamientos, para disfrutar más, vivir el momento. He vivido cada entrenamiento como si fuera el último.

¿Ha hecho un trabajo específico mental para encajar el campeonato sin Rossi?

No he hecho magia. Siempre hago relajación mental.

¿Era consciente de la ventaja que llevaba?

Sí y creo que podría haber ganado con más distancia, pero no tenía sentido arriesgar más de lo debido.

¿Ha sido su victoria más fácil en la categoría reina?

Nunca es fácil una carrera de MotoGP. Siempre hay que estar concentrado y pensando en los movimientos de la moto, pero más fácil que en Jerez, seguro.

Viendo su estado de forma y a Spies en el podio por vez primera, ¿Yamaha puede estar tranquila por si Rossi se va a Ducati?

Yamaha debe estar tranquila en el sentido de que tiene un piloto rápido aparte de Valentino. Otra cosa es que no nos confiemos y que Yamaha siga trabajando fuerte en Japón, porque Honda cada vez es más competitiva y la Ducati también.

¿Se siente ahora el líder de Yamaha?

Nunca me he sentido el segundo piloto y en Yamaha esperamos el retorno de Valentino.

Es líder con una carrera y media de ventaja. ¿El título empieza a estar más cerca?

Está más cerca que en Mugello y mucho más que en las otras temporadas, pero uno nunca sabe lo que puede pasar en la siguiente carrera y menos en las próximas 13. Hay que seguir disfrutando encima de la moto porque en cuanto tengas pensamientos defensivos o de conformismo estaremos acabados. Hay que seguir tirando del carro.

¿Qué dice de la celebración?

Al estar en Inglaterra era una buena ocasión para homenajear a los Beatles que, aunque no son de mi época sí que los he escuchado. Alquilamos los trajes al llegar a Londres, el miércoles, y a mí el que mejor me quedaba era el azul, el de Paul McCartney. No sabría decir una canción favorita de ellos, porque tienen muchas buenas y casi todas son grandes éxitos. Lo que sí creo es que sus trajes más famosos eran los que hemos sacado nosotros.

¿Quiénes eran?

Eran Carlos, el chófer de mi motorhome, su hermano y uno del 'hospitality'. Ha sido divertido.

Crónica Fotos Sortida Diumenge 20.06.10

Aquest cap de setmana vam inaugurar oficialment,les sortides amb la Kawa i la veritat que ens vam donar un bon tute.

En un principi la idea era quedar per fer un esmorçá rapidet i tornar a casa a l'hora de dinar,però al final ens vam animar i vam fer una bona tira de kilometres.la ruta que vam fer va ser:
Miami platja-Reus-Perafort-Valls-Montblanc-Roquefor de Queral,aqui vam parar a esmorçá i després, es cuan ens vam liar una mica,en teoria teniem que tornar per Igualada,pasar per Tàrrega i baixar cap a Valls per Serral,pero entre que la cosa no estava gaire indicada i que ens vam trobar algunes cruilles tancades per una cursa ciclista,vam acabar tiran per carretes secundaries,sense sabar ven bé cap a on anavem i amb la moto del Paco casi sense bencina.


El millor de la sortida va ser la bona companyia i el bé que ens ho vam pasar,amb cursa ciclista inclosa,pero també hem de fer una menció al esmorça,que al cap i la fí era el objectiu de la sortida.


El restaurant es el tipic de poblet interior,té el meteix nom que el poble "Restaurant Roquefor",es el tipic punt de trobada de motoristes i ciclistes, cuan vam arrivar ens vam trobar varies motos aparcades,unes esportives i altres clàsiques molt xules;El restaurant te una decoració rustica que li dona un ambient especial,el menjá estaba força bo,pero com a punt negatiu,el preu, una mica caret per al que vam menjà,pero no tot pot ser perfecte.Morcete,i les dos Raquels,es van demanar entrepans de truita una amb formatge i les altres dos amb pernil salat,el Jordi un de llongamisa amb formatge i els dos homenots del grup,jeje,llonganisa amb mongetes i allioli,per veure uns refrescos i després el cafetó,vaja el tipic esmorçá motero.


Despres d'omplir bé la panxa vam inicià cami de tornada,no sabem els kilometres que vam fer,a part que també ens anavem parant de tant en tant,no trobavem mai el puesto on voliam anar, total que al final vam veure un cartell que ficava Serral i ens vam decidir per seguir-lo,vam fer una carretereta molt xula i revirada i al final la vam encertá i vam fer cap on voliem,també de casualitat vam trobar una petita bencinera,sort d'aixó,ja em veia treient benzina de les altres motos,per poder arrivar fins una Benzinera a la civilització,al final no va caldre i vam poder continuà ruta,però per un altra banda,el que esta clar es una cosa, vam sortir de casa a les 8.00 del mati i arrivavem a casa del paco a les 14.30!!!!!!!!!!!!!!!!! mes de sis Horesssss!!!!!!!! que segur de les sis, al menos cuatre, vam fer en moto,masa tute per al primer dia!!!!!!!!!! pero feliç per una sortida més,que aixó sempre va bé.

Vsssssssssssssssss.


Prova Kawasaki ER6N

Ja tenim la primera experiència amb la nova màquina i la veritat que no m'ha decebut!!!
No tenia masa confiança que la cosa anés bé però m'ha sorprés positivament i ara us ho explicaré detalladament el què va donar de si, la primera prova. (sempre desde la meu punt de vista personal).

Que la moto és bonica, queda fora de tota discussió, si més no és diferent; amb un disseny entre minimalista i agressiu que no deixa indiferent i és què realment i encara que no ho sembli la moto ées així, minimalista, agressiva i diferent.


Ergonomia:

La posició de conducció és força còmoda, l'únic pero, per posar-li algun, seria que el seient es nota una mica dur i amb el pas dels kilometres notes que comença a passar factura però suposo què tot es acostumarse.
Per l'aconpanyant és mes o menys igual, còmode en quant a posició és refereix, amb agafadors laterals que faciliten bastant l'aferrar-se sense problemes i una posició en general bastant aconseguida; tot aixó ho dic desde l'opinió de la meva parella, que de l'únic que es va queixar, apart de la velocitat,xddddd va ser del seient, una mica dur però la veritat que vam fer bastants quilòmetres per ser la primera sortida.


Motor:

En aquest apartat, fer menció especial al bicilíndric què monta aquesta Kawa; és una passada els baixos i mitjos que té; el meu amic i company de sortida Paco, tenia que apurar al màxim les marxes de la seva GSR per poder-me seguir a les sortides de les corves i això què la seva té més de 25cv més què la meva.
Es un motor molt ple des de qualsevol règim de gir, fins les 8.500 r.p.m. més o menys i és aquí on marca la diferència amb els 4 cilindres tradicionals; mentres tu apretes una mica l'altre a de pujar la moto al máxim per seguir-te. L'únic pero és el tacte, una mica brusc; sobretot a les reduccions, és una passada el fre del motor que té,molts cops casi no fa falta frenar però també és meys divertit que les "tetra" ja què al no haver de canviar tant de marxes perds aquella alegria de pujar marxes com un boig a l'accelerar i baixar igualment al decelerar; però clar, no és pot tindre tot, no ?

Suspensió:

La supensió és força efectiva,abans de provar-la creia que seria més aviat tova, cosa normal amb màquines de preus assequibles però em van sorpendre gratament; la del davant és suficient per una conducció una mica "alegre" i la de darrera és correcta, una mica seca de reaccions però suficient per anar dos persones i no tenir la sensació de què vas amb una barca, crec que per la moto que és, estant bastant a l'alçada.

Frens:

Un altra bona sorpresa va ser la seva frenada, més què suficient per al pes de la moto; una mica brusca si apretes fort però que et dona una sensació de seguretat molt gran. De darrera també és molt efectiva i bastant progressiva, la veritat que amb aquest apartat no hi ha res ha dir.


Xassís:

Un altre sorpresa a sigut amb aquest apartat, creia que la moto no seria gens rígida i costaria ficar-la a les corves i és tot el contrari.
Aquests de Kawasaki han fet una bona feina!!! tot i ser d'acer i no d'alumini, és prou rígida i combinada amb les suspensions, el pes i la seva mida, més aviat petita, li dona una lleugeresa bestial; en corves ràpides és una passada la seva agilitat amb uns canvis de direcció dignes de qualsevol moto sport, l'únic pero és la seva inestabilitat a altes velocitats o amb una mica de vent, aqui si que es nota els 10 kg menys, en comparacio a les 4 cilintres, tipus, Facer o GSR, és belluga bastant i et dona una sensació de poc control, sobretot a corves ràpides, està clar que el que et dona per un costat, t'ho treu per un altre.

Conclusió:

Bé, donç fins aquí l'anàlisis d'aquesta moto!!! una bona máquina a un bon preu.
Recomanable 100% !!!
Tant per a usuaris novells com per a motoristes que busquin algo diferent dins del segment naked de mitjana cilindrada, tot un encert dels tècnics de Kawasaki que han conseguit un conjunt amb les tres "Bes", Bó, Bonic i Barat; el somni de tot motorista.

Vssssssssssssssssss.
Alex

Concentració a Vielha 9-10-11 de Juliol


Avui m'han pasat un cartell d'una concentració que es fa a Vielha,será del 9 al 11 del més que bé,te bona pinta i per aixó us paso les dades.
Els preus aniran des dels 70€, si només anem el cap de setmana,als 110 si anem els tres dies,dintre del preu entra gairebé tot,inscripcions,bossa,estancia a l'hotel,menjades i rutes,només et queda ficar benzina i gaudir d'un cap de setmana perfecte.

Vssssssssssssssssss.

diumenge, 20 de juny del 2010

Gran premi d'Europa de motociclisme

Tornem a la feina i com no podia ser d'un altra manera,ho fem amb un article sobre les curses del cap de setmana,un altre recital dels pilots Espanyols,que van guanyar a MotoGP amb Jorge Lorenzo i 125cc amb Marc Marquez,l'unic pero el vam tindre a Moto2 on només es va aconseguir un podi amb el tercer esglaó de Julian Simón.

MotoGP

La cursa de MotoGP només va tindre una volta d'emoció,al menos al capdavant de la mateixa,va ser la primera i es va veure un apasionant cos a cos entre el lider del mundial i el segón clasificat i com pasa últimament el guanyador va se el primer,es ven conegut els problemes que té Pedrosa cuan a de gestionar curses amb enfrontaments directes amb altres pilots,cosa que Lorenzo té mes que asimil.lat,el Dani es un pilot que guanya de sortida i final en solitari,el Jorge es molt més convatiu i no l'importa enfrentarse amb qui sigui,encara tenim a la retina alguns duels amb el Rossi i aixó es conc¡dició indispensable per guanyar un mundial.

Després de la primera volta,lorenzo va dominar amb mà de ferro la cursa i el Dani va anan perden terreny fins acavar a la vuitena posició,la emocio va pasar a l'eshores a la lluita per al podi i es van poder veure alguns avançaments força espectaculars,al final després de lorenzo van creuar la meta Dovicioso en segona posició i Spice en tercera,primer podi del pilot Americà,que confirma d'aquesta manera l'aposta de Yamaha per aquesta jove promesa de MotoGP.

Moto2

La carrera de Moto2 va tornar a ser molt emocionant i disputada,amb cuatre o cinc pilots lluitan fins al final per la victoria,que al final va aconseguir el pilot francés Cluzel,despres de mantindre un bonica lluita amb Thomas luthi,al que va acavar adelantant al final de la cursa,darrera d'ells va entrar Julian Simon,que va deixà fora del podi a l'Escott Reding,pilot britanic que no va poder donar una alegria als aficionats que omplien el circuit de Silverstone.

La resta de pilots Espanyols van quedar quedar força enderreits,amb la excepció de Alex debon,que va acavar amb una meritotia cinquena pocició,Toni Elias va quedar decè i Fonsi Nieto oncè,un cap de setmana discret per als pilots de casa nostra,esperem que la cosa canvii en la próxima cursa.

125cc

Acavarem amb la cursa del cuart de llitre,que a al final va ser la mes disputada,amb una lluita encarniçada entre ods dels pilots mes agressius del campionat,en Marc Màrquez i el Pol Espargaró,que al final es va decantar per al primer,amb adelantaments al limit que van estar a punt de acavar amb els dos pilots al terra,al final "Policcio" va estar a punt de caure i aquesta circunstancia la va aprifitar en Marc per alçarse amb la segona victoria consecutiva,amb Espargaró segon i Bradley Smith a la tercera,Nico Terol va acavar cuart i va prdre el liderat del mundial en favor del Pol,Efren Vazquez va ser la nota negativa de la cursa,va caure cuan rodava tercer al tocarse amb Terol i al final només va ser onzè.

Bon cap de setmana de curses,molta emocio i força adelantaments,ara ens acomiadem fins el próxim gran premi,que esperem sigui igual d'emocionant aque aquest últim,fins aviat!!!!!!!!!

Vsssssssssssssssssss.

El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari