dimarts, 9 de març del 2010

Sortida Calafat!! 07.03.10

Diumenge vam quedar amb els amics per sortir en moto!!!!!!! No era dia per quedar ja que pintaven pluges i feia un fred que pelava però va poder més les ganes que res!!!!

Així que a les 10 del matí ja estàvem a la benzinera de Falset!!!!!!!! El cos molt bé perquè anava ben tapada però les mans congelades!!!!!!!!!!! Per cert, han obert un bar molt guapet a la mateixa benzinera així que mentre esperàvem als amics vam anar a fer un talladet per entrar en calor.

Als 5 minuts van arribar el Paco & Raquel i després el Jordi & Raquel; vam estar una bona estona allí ja què no teníem pressa i estàvem amb ganes de parlar ja què feia dies que no ens veiem.

Com que el temps pintava feo no sabíem quina ruta fer i al final vam decidir fer una carretera normaleta; vam anar de Falset-Mora-Tivissa-Calafat.

Per ser el primer dia després de tant de temps i afegint que el temps no estava per gaires històries vam fer aquesta ruta; vam parar al circuït de calafat ja què vam veure que hi havia gent corrent.

Amb la moto s'anava bé però a la què baixaves notaves un fred impressionant; suposo que en dies així ja et mentalitzes que passaràs fred i llavors no en passes tant com et pensaves. (és el poder de la ment)

Després de Calafat ja ens vam acomiadar del Jordi i la Raquel perquè era l'hora de dinar i ells ja havien quedat; nosaltres vam seguir direcció mora i vam fer paradeta per dinar tots quatre.

Va estar molt bé però després a l'hora de marxar ens vam trobar la sorpresa de la pluja!!! Tot el camí de tornada plovent!! Quin fred!!!!!!!!!!!

La sortideta va estar molt bé!!! Almenys ens vam treure el mono d'anar amb moto!!!!!!!!!

Fins la pròxima!!!!!!!!!!
V'ssssssssssssssss



El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari