dimarts, 3 de novembre del 2009

Fotos Sortida Prades; 01.11.09

Diumenge 01.11.09 - Sortida Prades



Vam quedar amb el Paco i la Raquel a Falset! vam fer una sortida molt guapa!! carreteres estretes i de moltes corbes!!

A les 8.30 marxàvem de Flix ja què havíem quedat amb el Paco i la Raquel a les 9 del matí a Falset!!!!!!

A una de les rectes anant cap a Falset vam veure de casualitat un radar mòbil i als mossos amb el cotxe posats a un barranc; vam flipar!!!!!!!

No és què anéssim ràpids però ens vam pensar que la foto ens l'havíem fet!!!!
Per si de cas, vam canviar la ruta fins a Falset i vam anar per carreteres interiors!! Ens vam posar per uns poblets que no coneix ni deu!!!!!! I les carreteres ni te cuento!!!!!!! Carreteres estretes, mal asfaltades i mal indicades!! No sabíem si anàvem en la direcció correcta però vam anar seguint i finalment vam poder sortir a la general!! Va ser tota una aventura!!!!! Jejeje

De fet vam arribar 15 minuts més tard!!!!!!!! Ja què vam fer molts més quilòmetres!!!!!!!!!!

Un cop arribat a Falset i haver-nos saludat vam agafar les motos i vam marxar direcció Prades; la ruta va ser:

Anada: Flix-Falset-Porrera-Cornudella de Montsant-Prades
Tornada: Prades-Cornudella de Montsant-Alforja-Borges del camp-Falset-Flix

La carretera de Falset-Porrera!! Va ser flipant!! Carretera estreta i de moltes corbes tancades o tancadíssimes!!!! I fins i tot la majoria de corbes tancades no tenien ni guardarraíl!! flipant!!!!!

Aquest tram de carretera ens vam posar nosaltres al davant i havíem de parar molt de compte ja què no coneixíem la carretera i si no traçaves bé podies marxar muntanya avall!!!!!
Això si aquestes carreteres de muntanya tenen un paisatge maquíssim!!

Després el tram de Cornudella de Montsant a Prades molt guapo!! Aquesta carretera ja podies disfrutar més encara què vam trobar molts cotxes estacionats al costat de la carretera i havies d'anar en mill ulls ja què et podia sortir qualsevol persona!!!!!

Amb aquest tram es va posar el Paco al davant i vaig poder comprovar que tots dos portaven el mateix ritme!! (la mateixa moto i la mateixa forma de portar-la!!) No ens podíem dormir perquè sinó els perdíem!!!!!
Després parlo de l'Alex! Jajajaj tots dos son iguals!! Amb la mateixa mala llet de moto i de pilot! Jajajaja (és broma!!!!!!!!!)
Amb això no vull dir que corrin però no s'adormen a sobre la moto!!! porten un bon ritme!! Pel meu gust em sobren els rampells d’accelerades després de corba però per la resta de conya!! Disfruto!! Apart en comparació amb la bandit, aquesta moto et dona molta seguretat a les corbes!!



Vam arribar a Prades i vam fer un senyor esmorçar a la plaça del poble!! Que per cert, hi havia molta gent!! Motoristes, ciclistes, turistes, rovellonaires!! Va estar molt bé!!!

Després vam anar a veure si trobàvem un complex rural que volia veure el Paco i la Raquel ja què el mes vinent volen anar-hi amb la seva family!!!!!!

Vam trobar el lloc i era maquíssim i estava a l'entrada de Prades! Molt maco!! Un lloc per anar amb la família o amics molt maco!!!

Després vam tornar a fer ruta però aquest cop vam canviar de carretera!!!! El tram de Cornudella a l'Alforja també és molt guapo!!! Ja què la carretera està en molt bon estat i son carreteres més amples i de corbes més ràpides! La llàstima és que el camí de tornada sempre et trobes molt més tràfic i naturalment no pots gaudir tant de la carretera.

A les Borges del camp vam fer una parada de 5 minuts per acomiadar-nos del Paco i la Raquel ja què ells tiraven cap a Perafort i nosaltres cap a Flix.

Vam arribar a caseta a les 2 en punt així vam poder veure l'incici de la carrera de Formula 1!!!!!!!!! La última d'aquest any!!!!!!!!

Bé, aquesta ha estat la crònica de la sortideta!!!!!!!!! Una bona sortida!!!!!!!!
Fins la pròxima!!!!!!! A veure si a la propera s'apunta el tato!!!!!!!
V'sssssssssss

El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari