dimecres, 27 de maig del 2009

Crònica Concentració Motociclista Vila de Flix!! 23 i 24 de maig de 2.009

Aquesta crònica la faré a partir de la tarda quan van arribar els ntres. amics a la concentració de motos i com a motera que ha viscut la concentració!!!!!!!! ( a l'altre bloc també he fet una crònica però més des de la visió del moto club, de tot el muntatge i l'ambient en general)
______________________________________
Aquest cap de setmana va ser la XIV CONCENTRACIÓ MOTOCICLISTA VILA DE FLIX!!

Podem dir que el temps ens va acompanyar durant tot el cap de setmana i això que semblava que amb algun moment vindria la ntra. amiga PLUJA però ens va respectar.

Aquest any vaig poder disfrutar de la concentració amb els meus amics moteros; va vindre el Paco i la Raquel i també el Jordi i la Raquel.

Dissabte vam quedar a les 16:00 a Falset, el punt de trobada va ser aquest ja què ntres. teníem ganes d'agafar la moto i així fer una mica de quilòmetres.

Aquesta va ser la primera sortida de la moto del Jordi, s'ha canviat la triumph per una Fazer i l'estrenava el passat dimecres; la moto és guapíssima, per mi molt més que l'altra i sobretot molt més còmoda.

Com què la moto del Jordi està en rodatge el ntre. ritme va ser molt lent ja què no podia "apretar" gens. Un cop a Flix, vam anar a casa i ens vam posar tots còmodes i vam pujar cap a l'ermita.

A l'arribar més tard, ens vam trobar que ja havien començat a fer els jocs motards així que la plaça estava en ple moviment de motos.

Aquest any no va vindre tanta gent com la resta d'anys (105 inscrits) ja què la plaça no es veia molt plena; un cop ens van inscriure tots, vam prendre algo al bar del moto club i després ja vam marxar tots junts cap a la ruta barística; la ruta cada any es fa a Flix.
Sobre les 7 de la tarda totes les motos vam baixar cap a flix i es va fer una volta pels carrers principals del poble i la parada es va fer a la plaça del mercat ja què allí hi ha molt lloc per poder deixar les motos.
Com cada any van haver molts bars col•laboradors a la concentració; cada inscrit a la seva bossa tenia molts tiquets i podia elegir quin bar volia anar i allí tenia una consumició gratuïta.

Després de tot això van anar a deixar les motos a casa i vam pujar amb cotxe cap a l'ermita per tal de gaudir del sopar i de la festa motera!!!!!! Ja què a la nit és millor no agafar la moto!!!!!!!
El sopar estava boníssim i tot va sortir rodat!! (170 sopars) Fins i tot aquest any va pujar bastant gent de Flix a sopar! Després del sopar es va posar la música i tothom cap a la barra a gaudir de la festa.

Aquest any la música la van encertar de ple!! Hi havien dos DJ flixancos que ho van fer de conya!! El Jose i la Meritxell!! Tota la nit van estar posant bona música i això va fer que la gent no "s'apalanqués" i pogués gaudir de la festiki!!!!!!!!!
Ahhhhhhhhhhhhh i com no, no em podia deixar el toro mecànic!! Aquest any el vam tornar a portar i va ser un èxit!!!!!!!!! La gent al principi se'l mirava de lluny però quan ja portava una copeta de més, es van començar a apropar tant grans com petits!
Ntresssssssssss també vam pujar!! Bé, el Paco i el Jordi van ser els mes atrevits! La resta els animaven !! jejeje i rèiem molt!! Perquè si una cosa té el toro, és que és divertit!!!!!!

De fet vam pujar molts moteros i entre ells els que van destacar més van ser el Paco, el Rodri, el novio de la Marta de la Figuera, el "maño" i Abel que aquest ens va demostrar com es podia pujar al toro amb una altra visió! Jejeje

La veritat es que aquest any m'ho he passat de conya!! He pogut col•laborar amb el moto club i també he pogut gaudir de la festa i dels amics! A la nit ens vam quedar fins al final de la festa ja què ens vam animar molt i fins i tot quan vam arribar a flix vam anar a rematar la festa a la discoteca!!!!!!!

Diumenge va tocar dianaaaa i tots morts de son vam anar a buscar les motos i no vegis els caretos que portavem!!!

Això si a l'ermita ja ens estaven esperant tots els moteros per menjar un senyor esmorzar amb ousssssssssss, mongetes, llonganissa, etc..... tot el que et puguis imaginar!! I encara que sembli mentida la gent es menjava de tot amb aquelles hores del matí!!! (210 esmorzars)

Vaig estar una estona ajudant a posar els esmorzars i després fins i tot em vaig animar a menjar-me un ou ferrat!!!!! Un cop esmorzats i ben descansats vam marxar a la volta turística que es fa diumenge!! Aquest any el lloc era Ascó!! Vam fer una carretera interior molt guapa i un cop vam arribar a Ascó vam deixar les motos al davant del casal d'Ascó.
L'ajuntament d'Ascó ens va convidar a un senyor aperitiu però abans de gaudir d'aq vam anar a fer una volta per la fira medieval que organitzaven aq cap de setmana. Una fira maquíssima, em va sorprendre!!! No sabia que Ascó tenia uns carrerons tants estrets!!!
La fira estava ubicada al casc antic d'Ascó i allí van omplir tots aquests carrers de parades medievals i gent vestida de la època!! Fins i tot tenien gent fent espectacles pels carrers de la fira!! Estava molt bé! Em va agradar molt!!

Un cop morts de calor i de passejar-nos amb tota la vestimenta de la moto, vam anar a l'aperitiu que el feien al mateix casal d'Ascó!!

Estava molt bé i molt ben organitzat, no faltava de res!!! Felicitats als organitzadors de l'aperitiu!!!!!!!

Un cop acabat l'aperitiu vam agafar les motikis i vam marxar cap a l'ermita on havíem de fer l'entrega de trofeus als inscrits i el sorteig de regals.

Tots els meus amics estaven inscrits, fins i tot l'alex!! Però de premis solament ens van tocar dos!!!!!
Al Jordi li va tocar el premi a la moto més nova ja què la tenia matriculada d'aq dimecres i al Paco li va tocar un premi al sorteig de regals!!!
Com sempre el ntre. Amic Abel és un crack a l'hora d'entregar els premis!! Mentres estava repartint no parava de dir que tenia mp4!! I quan ho deia pensava "ostres a qui li toqui, vaja regal!!!" I quan li va tocar al Paco em vaig alegrar que s'emportés un bon regal!!

Encara estic rient!! Abel ens va vendre a tots que era un mp4 i era un simple despertador o alguna cosa així! Jajajajajaj va ser boníssim!! Llàstima que no vaig fer cap foto! Jejeje

En resum que la concentració acabava a les tres de la tarda!! Va sortir tot molt bé i ens ho vam passar de conya!!

Com a motera m'ho vaig passar motl bé ja què la festa va estar molt animada i tenia els meus amics per passar-m'ho bé!!

I com a col•laboradora del moto club Flix també vaig poder gaudir de la festa ajudant amb tot el que vaig poder i l'ambient entre tos els del moto club va ser molt bó!! Moltíssim gent ajudant durant tot el cap de setmana i tot va anar rodat no vam tindre cap incidència ni cap mal rollo amb ningú!!!!!!!!!

Ara solament queda dir fins la pròxima concentració!!!!!!!!!
V'ssssssssssssssssssss

Diuemnge 24.05.09 - Entrega de trofeus

Diumenge 24.05.09!! Ruta Turística i Aperitiu!!

Com cada any, diumenge fem la volta turística i aquest any el poble que ens va convidar a un senyor aperitiu va ser Ascó!!!!!!! I vam aprofitar per visitar la seva fira medieval pel seu casc antic!! Una fira maquíssima!! Aquí deixo les fotos!!

Dissabte 23.05.09!! Concentració Motos Flix 2009

Durant la volta barística per flix vaig fer fotikis i també el sopar per la nit!! aquí deixo les fotos!!

Divendres Muntatge Concetració Motociclista Vila de flix!!

Aquí deixo les fotikis que vaig fer el divendres preparant tot el fato per la ntra. concentració!!!!!!

El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari