dimecres, 7 de novembre del 2007

Concentració Motociclista Vila de Flix 2.007




La concentració del Moto Club Flix la vam fer els dies 27 i 28 de maig.

Aquest any van vindre el Paco, la Raquel, el Jordi i la Raquel. Van vindre tots el dissabte al migdia. L'Alex va quedar amb ells i van vindre les 3 motos fent ruta. El viatge va anar molt bé, sense cap mena d'incidència.

Vam quedar tots per dinar a casa i després d'un bon àpat vam pujar amb les ntres motos. La ruta de Flix a l'Ermita va estar bé, molt curteta però bé! Quan vam arribar a les 4 de la tarda ja estava ple de motards!! Aquest any el temps va acompanyar molt ja que ens va fer solet tot el cap de setmana.

De 4 a 7 vam estar per l'ermita contemplant els moteros que anaven arribant i també vam poder gaudir dels jocs motards que vam organitzar! Tots venien disposats ajudar al moto club però no va fer falta ja que érem molta gent.

Mentre feien els jocs, anava entrant i sortint de la barra ja que els del moto club ens anàvem combinant. Va estar molt bé! A les 7 ens vam posar tots damunt la moto i vam baixar a fer la ruta pel poble!

He de dir que després de 10 anys estant al moto club, aquest ha estat el primer any que baixo amb la meva moto!! Jejejeje si si, cada any estava a les inscripcions i no em podia moure d'allí! L'any passat ja vaig gaudir de la ruta barística però sense moto (li vaig deixar a l'alex) i aquest any vaig baixar amb la moto.

He de reconèixer que és maquíssima fer la ruta i veure tantes motos juntes però sincerament a mi em posava nerviosa, tanta moto suelta i per tots costats........ al final no sabia on mirar!!!!!!!!!

Apart, depèn de qui es posava al teu davant havies d'anar frenant molt o al contrari!! No res, molt maco però una mica rollo! Havies d'anar amb mil ulls!!!!! Vam anar a fer la ruta barística i la veritat és que molt bé, molt bon ambient i la sangria molt bona!

Després vam deixar les motos al garatge i ja vam pujar a l'ermita amb cotxe ja que si havíem de sopar, beure i festa........ amb la moto no dono bon rollo!! Així que ja vam pujar preparats per la festiki!!!!!!! Va estar molt bé!!

L'organització perfecte, no vam tindre cap mena d'incidència i l'ambient motoriste també molt bé!!

El diumenge van fer una petita ruta pel poble però ntres vam anar directament a l’aperitiu u que vam fer al poble! I per acabar de rematar vam pujar a l'ermita un altre cop per l'entrega de premis!!

Aquest com cada any va ser molt maco ja que casi bé tothom s'emporta algun premi que altre!!! Resumint, que tothom marxa content!!

Després vam anar a dinar a casa, vam fer algo ràpid i després ja van marxar tots!! Joem vaig tindre que quedar ja que havia d'anar amb els del moto club a recollir-ho tot.

En resum, ens ho vam passar motl bé i va haver motl bon ambient i el més important és que el temps ens va acompanyar.

V'ssssssssssssssssss

1 comentari:

enric ha dit...

Hola!
La sortida va estar molt bé. Un bon ritme, bona carretera i bona companyia. No és pot demanar més en una sortida dominical, on es tracta de gaudir de la moto en bona companyia.
Una abraçada!!


El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari