dimecres, 7 de novembre del 2007

Sortida Diumenge 28 d'octubre - Vinebre - Alcañiz

El diumenge 28 d'octubre vam quedar amb el Jordi i la Raquel per fer una sortideta també li vam dir al Paco i a l'Enric però no els hi anava bé!

Així que en un principi vam decidir anar a Morella però ens vam perdre! Jejejeje

Us explico, aquest cop no anàvem gaire preparats, més aviat anàvem a l'aventura.......... si trobàvem el camí bé i sinó també!! Aquest era la filosofia que vam sortir de casa!!

Abans de sortir de casa vaig mirar la ruta i sabia que era direcció Alcañiz i que abans d'arribar allí trobaríem un indicador que hauria de posar Morella......... però aquest, no el vam trobar!! Jejejeje

Bé, us vaig explicar el que vam fer pas per pas:

Vam quedar a les 9 del matí a Falset!! O sigui que a les 8.30 ja estàvem amb ruta cap a Falset i vaja fred!!!!!!!!!!!!!

No feia vent però de fred em vaig passar força!! No sé com em vaig posar els pantalons d'anar amb moto però entre la bota i el mono em passava aire, poquet però el sentia!! I després les mans vaig arribar congelada i això que anava de copilot!!! Així que us podeu imaginar com va arribar l'Alex!!!

Apart no vam pensar de posar-nos una braga o un mocador i vulguis que no amb aquella hora del matí, el fred cala molt!!

Un cop a Falset vam baixar de la moto per esperar al Jordi i la Raquel i vam aprofitar per pegar-nos una mica i així treure'ns el fred!! Jejejej (es broma!!)

Després de saludar-nos i fer la xerrada ens vam dirigir cap a la concentració de Vinebre, vam anar a fer un cop d'ull i vam aprofitar per esmorzar!! Em vaig quedar parada de la gent que hi havia, entre els ruteros del diumenge més els que ja van acudir el dissabte feia goig de veure!!!!

Vam fer un bon entrepà i la xerrada i quan ja estàvem ben tipets ...... vam marxar direcció a Morella!!

La ruta que vam fer va ser la següent:

Vinebre-Mora d'ebre-Gandesa-Calaceite-Alcañiz

Quan vam passar calaceite ens pensàvem que trobaríem un indicador de Morella però vam anar fent i fent km i no vèiem res fins que se'ns va acabar la carretera!!!!!!! Vam arribar a Alcañiz!! Jejejejeje

Llavors vam decidir de quedar-nos allí a donar una volta i dinar!! Vam pensar que el pròxim dia ja trobaríem la ruta de Morella! Jejejeje

Vam estar fent un passeig pel parador d'Alcañiz i pels carrers cèntrics i després vam decidir anar amb un bar a fer unes tapetes.

Un cop la panxa plena vam tornar a fer ruta cap a casa! Aquest cop ja no patíem de trobar cartells ja anàvem amb un bon ritme!!

La carretera de Gandesa a Alcañiz he de dir que és molt guapa!!!! És carretera ampla i les corbes son molt guapes! No te'n trobes cap de molt tancada totes són de fer-les amb un bon ritme!!

L'Alex va disfrutar, li vaig notar!!!!!!!!! Jejejeje
A l'anada es va comportar molt ja que estava ocupat a trobar cartells i també anava amb un ritme més tranquil ja que el Jordi portava aq ritme!

Però la tornada es va soltar, es notava que li agradava la carretera perquè portava un ritme constant i a les corbetes em feia veure un angle diferent! Jejejeje

Així que de tornada vam anar cadascú al seu ritme, l'alex anava esperant al jordi als pobles que anàvem passant i després quan ens donàvem compte els havíem perdut!!

Quan vam arribar a Gandesa vam fer una parada per esperar-los i quan van arribar, vam descobrir el motiu perquè anaven mes lents!!
La Raquel s'estava dormint!!!!!!!!!!
Si si!!!!!! Sembla mentida que una persona damunt la moto es pugui dormir però algun cop ho he sentit dir! Jejejeje

Clarrrrrrr després de dinar amb la panxeta plena i amb el solet que feia, tenia tots els simptomes per dormir-se!! Bé, menys que anava amb moto!!!!!!! Jejejeje

O sigui que el Jordi tenia la lluita de la carretera i la lluita amb la Raquel per a què no es dormís!!!! Jejejeje

Per últim vam parar a Mora d'Ebre per fer un bon cafè ja que amb ells encara els hi quedava un bon tros, havien d'anar fins a Reus i la Raquel l’havíem de "despejar" d'alguna manera! Jejejeje

Resumint, ens ho fam passar molt bé amb la moto i amb els amics!
Que més es pot demanar!!!!!!! Jejejejej

Resum de la ruta:
Anada: Flix-Falset-Vinebre
Vinebre-Mora d'Ebre-Gandesa-Alcañiz
Tornada: Alcañiz-Gandesa-Mora d'Ebre-Flix


Aquesta ha estat la crònica del diumenge 28.10.07
V'sssssssssssssssss

P.D.: Quan la Raquel em passi les fotikis ja les penjaré

El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari