divendres, 24 d’abril del 2009

Sortida Diumenge 19.04.09!!

Aquest diumenge no havíem de sortir amb moto ja què feien F1 però les ganes van poder més que res!!
Feia 3 caps de setmana que no sortíem per culpa del temps i s'havia d'aprofitar aquest bon dia de sol!! Així que vam quedar tots a Falset, per prendre algo!!! Vam dir de no fer sortida llarga ja què quedar tant tard no presta!!

Així que a les 12 stavem a Falset!!!!!! Feia un dia perfecte, molt de sol i gens de vent!! però a l'arribar a Falset va començar a posar-se el cel ben fosc i no vegisssssssssssss la pluja que va caure!!

Vam quedar amb el Paco i la Raquel!! També van vindre per primer cop, el Jordi i la Ester!! S'han comprat una custom maquíssima, una vulcan 900!!!!!!! deu ni do quina moto!!! preciosa!!!
Ara toca disfrutar-la!!!!!!!! Felicitats Jordi!! (el pròxim dia posaré les fotos de la moto! aq diumenge no vaig poder ja què em vaig quedar sense bateria)

ahhhhhhhhh també van vindre el Jordi i la Raquel!! i ells si que van agafar la pluja de ple!! ntres. vam tindre sort ja què va començar a ploure 5 minuts després de parar !!!

Vam estar una estona a Falset per tal d'esperar que marxés la pluja i després vam decidir d'anar cap a Mora i quedar-nos a prendr algo i a dinar allí!!

Aquesta va ser la nostra mini-sortida!!
La sortida va estar moltbé, sobrava la pluja però bé!! i sobretot el que va estar molt bé va ser la companyia ja què va estar molt bé el dinar amb els amics! no seps, vaig estar molt agust!!!!!!

En resum que una sortida molt maca!!
Fins la pròxima!!
V'sssssssssssssss












El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari