dissabte, 19 de juny del 2010

Entrenaments oficials G.P. Europa

Ja tenim els resultats del entrenaments que s'han portat a terme a Silverstone,el temps a suigut una mica variable,amb estones que plovia,per el que el resultat encara no es aclaridor,per el que als temps es refereix.

Comencem per MotoGP, on el millor temps a sigut per Jorge Lorenzo (Yamaha) seguit de Casey Stoner (Ducati) i Andrea dovizioso (Honda),el pilot català Dani Pedrosa (Honda) ha tingut una actuació discreta,situanse a la sisena posició.

En Moto2 els entrenaments han estat deslluits per un fort aiguat que ha desmerescut molt els cronos,el millor temps l'ha fer en Tomizawa,que va ser el que mes va arriscar,Anthony West es va col.locar a la segona pocicio seguit de Xavier Simeon.

Per la seva part Toni Elias,actual lider de la categoria,es va situar al mig de la parrilla amb la vintidosena pocició final.

Per acavar, la categoria de 125cc,trio de Espanyols a les primeres pocicions,com de costum aquesta temporada,van dominar els entrenaments amb má de ferro.

Marc Márquez va aconseguir el millor temps amb un Pol Espargaro molt combatent que va acavar segon,seguit de Efren Vazquez,per la seva banda,el lider del mundial Nico Terol només va poder ser Cinqué,per el que tindra que esforçarse més en els seguents entrenaments.

Bé, fins aqui l'informació de com han anat els entrenaments a les tres categories que disputen el mundial,dilluns farem la crònica de la carrera,on esperem que els pilots de casa nostra,estiguin en el mes alt del podi.

Vsssssssssss.

El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari