dilluns, 7 de juny del 2010

XV concentracio vila de Flix

Bon dia, avui parlarem d'una concentració motociclista que aquest any en fa quinze i que canvia de data, em refereixo a la"XV concentracio vila de Flix"

Aquesta serà una trobada molt especial ja què estarà dedicada al Rodri petit, un amic i company del Motoclub Flix,que ens va deixar no fa gaire temps i per aquest motiu es farà la concentracio en el seu honor, amb la col.locacio d'una placa conmemorativa, un acte que segur serà molt emotiu.

La trobada en aquesta edició ha canviat de dates i passa del mes de maig al mes d'octubre, concretament els dies 2 i 3, com sempre és farà a l'Ermita de Flix,un lloc ple d'encant i que no deixarà indiferent als assistents, naturalment esperem que sigui tot un èxit de participacio ja què aquest cop necessitem mes que mai,l'assistència de tothom.

Aqui deixo una mica d'informació que sempre va bé!!!!!!!!!!!!

Vsssssssssssssss.

Concentración: Flix, Sábado, 02 Octubre 2010, 13:00

3 comentaris:

enric ha dit...

Com molt be dius, aquesta serà una edició molt especial de la nostra Concentració. Esperem, com sempre, la màxima assistència!!

alex ha dit...

Aixo esperem,perque la situacio ho mereix,a veure si a sort i es tot un exit.
Ahhhhhh,gracies per les respostes i ja saps,a veure si t'animes i fas algun article,que la DragStar tambe es mereix un bon reportatge,jeje

eva_yam ha dit...

pos si!!!!!!!! les dates no se si acompayaran gaire ja què no tenim experiència amb el mes d'octubre però entre t@ts intentarem que sigui un èxit d'assistència!!

un petonàsssssssssssssss


El tempsssssss per sortir en moto!!!

Calendari